Αντικατάσταση Παλαιών ανελκυστήρων με υδραυλικούς

Σε πολλές περιπτώσεις που ο παλαιός ανελκυστήρας είναι πολύ φθαρμένος και τα περισσότερα εξαρτήματα του χρειάζονται αντικατάσταση το κόστος επισκευής αυξάνεται τόσο ώστε είναι κάτι λιγότερο από το κόστος εγκατάστασης ενός νέου ανελκυστήρα.
Στις περιπτώσεις αυτές συγκρίνοντας τα πλεονεκτήματα του νέου υδραυλικού ανελκυστήρα με τον επισκευασμένο αλλά παλιό μηχανικό ανελκυστήρα που προϋπήρχε διαπιστώνουμε ότι δεν μας συμφέρει η επισκευή του παλαιού μηχανικού ανελκυστήρα αλλά η αντικατάσταση του με έναν νέο υδραυλικό ανελκυστήρα.

Στην αντικατάσταση του παλαιού ανελκυστήρα με τον νέο υδραυλικό ακολουθείται η παρακάτω πορεία εργασιών:

  • Ξήλωμα του παλαιού ανελκυστήρα
   Ξηλώνοντας όλα τα εξαρτήματα του παλαιού ανελκυστήρα μέσα στο φρεάτιο και στο μηχανοστάσιο του. Το μόνο που παραμένει είναι οι πόρτες των ορόφων του ανελκυστήρα γιατί αυτές συνήθως, επειδή είναι μεταλλικές δεν έχουν υποστεί τέτοια φθορά ώστε να πρέπει να αντικατασταθούν. Σε περιπτώσεις που κάποιες πόρτες είναι πολύ φθαρμένες, συνήθως του ισογείου λόγω της αυξημένης χρήσεως της, αντικαθιστούμε μόνο το φύλο της πόρτας με καινούριο.
   Η απομάκρυνση όλων των παλιών υλικών είναι ευθύνη της εταιρίας μας.
  • Στη συνέχεια, ξεκινάει η εγκατάσταση εξολοκλήρου του νέου υδραυλικού ανελκυστήρα σύγχρονης τεχνολογίας.
  • Μετά την αποπεράτωση της εγκατάστασης και την αποκατάσταση της καθαριότητας της πολυκατοικίας καλείται φορέας πιστοποίησης ποιότητος για να ελέγξει αν ο ανελκυστήρας πληρεί όλες τις προδιαγραφές του νόμου και να μας εκδώσει το πιστοποιητικό καταλληλότητας για να βγάλουμε την άδεια του ανελκυστήρα και να τεθεί αυτός κανονικά σε λειτουργία και χρήση προς το κοινό.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της ΑΝΕΛΚΥΣΗLift σε όλη την διάρκεια των εργασιών τηρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας και διατηρεί καθαρή την πολυκατοικία.

Περιεχόμενα

Πληροφορίες
Πρόσφατα