Η Εταιρεία

Προφίλ

Είναι μια δυναμικά εξελισσόμενη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και πιστοποίησης όλων των τύπων των ανελκυστήρων.

πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση , τον σύγχρονο εξοπλισμό και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό , μας εξασφαλίζει μια σταθερά ανοδική πορεία στο χώρο των ανελκυστήρων.

Έχουμε υψηλά στάνταρ στην ποιότητα των υλικών αλλά και της εργασίας τοποθέτησης τους, έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε την άριστη λειτουργία του μηχανήματος και να επιτυγχάνουμε την μέγιστη ασφάλεια του.

Αντικείμενο μας είναι οι ολοκληρωμένες λύσεις πάνω στους ανελκυστήρες από την μελέτη, τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση, την πιστοποίηση έως και την συντήρηση τους.

Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και συνδυάζουμε την καλαισθησία με την λειτουργικότητα και την ασφάλεια έτσι ώστε το τελικό προϊόν να υπερκαλύπτει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Και επειδή για να είσαι μπροστά πρέπει να είσαι ενημερωμένος η εταιρία μας δίνει μεγάλη βαρύτητα στην συνεχή επιμόρφωση για τις νέες τεχνολογίες τόσο των ηγετικών στελεχών όσο και του προσωπικού της.

Υπεύθυνοι Τομέων

 

Μαραγκάκης Κων/νος

Γενικός Διευθυντής

Κορναουρης Μανώλης

Υπεύθυνος Επισκευών και Εγκαταστάσεων

Χαλιός Στέφανος

Υπεύθυνος Συντηρήσεων

Χατζησωτηρίου Πωλίνα

Γραμματειακή Υποστήριξη στον τομέα Συντηρήσεων

Μήχα Ειρήνη

Γραμματειακή Υποστήριξη στον τομέα Εγκαταστάσεων

Ιστορικό

 
Έναρξη Εταρείας
Αλλαγή Έδρας στην Ατθίδων 70
Έναρξη Εταρείας

Εγκαταστάσεις

Η εταιρεία μας στεγάζετε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επί της οδού Ατθιδών 70 στην Καλλιθέα. Με σκοπό την άριστη λειτουργία της εταιρείας μας αλλά και πάνω απ’ όλα την άρτια και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας στο κτίριο αυτό βρίσκονται συγκεντρωμένα:

  • Τα γραφεία μας
  • Το λογιστήριο για άμεση ενημέρωση των πελατών μας
  • Χώρος για μελέτη και σχεδιασμό των νέων εγκαταστάσεων
  • Το τμήμα συντήρησης και επισκευών για άμεση εξυπηρέτηση
  • Έκθεση όπου υπάρχουν δείγματα θαλάμων και υλικών που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας σε όλες τις εγκαταστάσεις της
  • Αποθήκη όπου υπάρχει επάρκεια όλων των υλικών που χρησιμοποιούνται στις εργασίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης των ανελκυστήρων της

Ο στόλος των αυτοκινήτων και μηχανών που διαθέτει η εταιρεία μας είναι ο κατάλληλος ώστε να καλύπτονται με επάρκεια όλες οι μετακινήσεις του προσωπικού της και οι μεταφορές υλικών. Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο όχημα ανάλογα με την εργασία, εξοικονομώντας χρόνο και καύσιμα.

Περιεχόμενα

Πληροφορίες
Πρόσφατα