Ειδικές Κατασκευές

Ανάδειξη του ανελκυστήρα ως σημείο-ορόσημο της αισθητικής του κτηρίου. Είναι οι θάλαμοι που κατασκευάζονται αποκλειστικά με το γούστο του πελάτη, τους συνδυασμούς και στα υλικά που αυτός επιλέγει, έτσι ώστε να κατασκευάσουμε αυτό που ακριβώς έχει φανταστεί.

ΘΑΛΑΜΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΒΑΦΗΣ

Οι θάλαμοι ηλεκτροστατικής βαφής μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις κατασκευές από τα κτήρια των πολυκατοικιών έως τα κτήρια των γραφείων και των λοιπών επαγγελματικών χώρων. Παρουσιάζουν: Αισθητική διαφοροποίηση Δυνατότητα χρωματικών συνδυασμών με μεταλλικά χρώματα πολυτελούς υφής. Μεγάλη αντοχή στη φθορά.

ΘΑΛΑΜΟΙ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ INOX

Οι θάλαμοι αυτοί χρησιμοποιούνται περισσότερα στα κτήρια γραφείων – καταστημάτων – νοσοκομείων και λοιπών επαγγελματικών χώρων. Επενδύονται με όλους τους τύπους των ανοξείδωτων και η κατασκευή τους είναι συνήθως ταμπλαδωτή και ενισχυμένης στιβαρότητας.    

ΘΑΛΑΜΟΙ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΦΟΡΜΑΙΚΑΣ

Είναι ο θάλαμος που χρησιμοποιούν περισσότερο κατασκευαστές και μηχανικοί γιατί συνδυάζουν την καλαισθησία με την οικονομία και την αντοχή στις κακοποιήσεις. Οι θάλαμοι αυτοί συνδυάζουν το ανοξείδωτο με την φορμάϊκα και με το τέλειο φινίρισμά τους μας δίνουν το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.